Hemsida-uppdatering

Har ni sett att startsidan nu är uppdaterad med länk till ”Mitt HSB” – vi hoppas att detta underlättar för alla att hitta viktig info på Mitt HSB såsom portkoder mm.

Dörrautomatik

För att värna om våra gemensamma entrédörrar, dörrar till soprum mm vill vi uppmana alla att inte experimentera med dörrstängningsknappen ovanför dörren. Normalläge denna ska stå på är ”II”. Om vi alla hjälps åt kommer dörrarna att hålla längre, stort tack!

Allmänna utrymmen

Styrelsen har satt igång ett projekt för att utreda om och isåfall till vad vi skulle kunna använda och effektivisera våra allmäna utrymmen. Har du något önskemål eller vill vara med och driva detta projekt får du gärna höra av dig till styrelsen. Inget är satt i sten, så kom gärna med förslag; gym, hobbyrum, kajak/sup- förvaring eller något helt annat? Låt oss veta!

Garagen

Portarna till våra garage har nu justerats så de stängs snabbare vid in- och utpassering för att öka säkerheten och försvåra för obehöriga att ta sig in. Var dock uppmärksam så att ej obehöriga smiter med in eller ut när ni går till bilen.